Team

Over mr. drs. J.C. (Jasper) Stam


Jasper is in 2017 binnen het kantoor begonnen als student-stagiair en sindsdien niet meer vertrokken. Na een periode als jurist te hebben gewerkt, is hij sinds februari 2021 werkzaam als advocaat.


Aan de Rijksuniversiteit Groningen heeft Jasper zijn rechtenstudie met goed gevolg afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij van 2016 tot en met 2019  gedoceerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Gelijktijdig met zijn rechtenstudie heeft Jasper geschiedenis gestudeerd, waarvan hij in mei 2021 zijn geschiedenismaster ‘History Today’ (afstudeerrichting Bestuur, Beleid en Politiek) heeft afgerond.


Jasper legt zich binnen kantoor toe op de algemene rechtspraktijk. De nadruk ligt daarbij voornamelijk op zijn afstudeerrichting: het strafrecht. Verder houdt Jasper zich bezig met civiele zaken en bestuurszaken, waaronder bestuurszaken tegen het CBR (hierbij valt te denken aan ongeldigverklaring rijbewijs, onderzoeken naar de rijgeschiktheid en overige CBR-zaken) en woningsluitingen in het kader van het Damoclesbeleid.


Jasper is bereikbaar op:
Tel: 074-2650080.
E-mail: j.stam@tgadvocatenkantoor.nl.