Strafrecht

Verdachte of getuige? Wij staan u graag bij!


Heeft u een strafbaar feit gepleegd of wordt u verdacht van een strafbaar feit? Zit u vast, heeft u een dagvaarding ontvangen of bent u opgeroepen voor een verhoor bij de politie? Neem contact op met een van de advocaten van Thijs Geerdink Advocatenkantoor!

De advocaten hebben ervaring in uiteenlopende strafzaken. Zij staan cliënten bij door het hele land. Een aantal strafzaken heeft aandacht gekregen van de media, onder meer de ‘Den Hamse steekpartij’ en de ‘Wierdense opa-moord’.

De advocaten begrijpen dat er op u als verdachte veel af komt. Het kantoor heeft begrip voor uw zorgen. In elke fase van het strafproces staan de advocaten u bij. Er is niet alleen aandacht voor de juridische aspecten van uw strafzaak, maar ook voor de persoonlijke kant. In het voortraject kunt u met vragen zitten. Deze vragen worden door het kantoor graag beantwoord. Ook na afloop van uw strafzaak kunt u te allen tijde bij het kantoor terecht met uw vragen. In gevallen van spoed is mr. Thijs Geerdink (ook in het weekend) bereikbaar op: 06-10094709 (ook per WhatsApp).

Als u een vrijspraak of een sepot heeft gekregen, komt u mogelijk in aanmerking voor een schadevergoeding.