Over Thijs Geerdink Advocatenkantoor

Het advocatenkantoor met jarenlange ervaring

Door jarenlange ervaring weet Thijs Geerdink Advocatenkantoor dat u niet alleen behoefte heeft aan de beste juridische bijstand, maar ook aan menselijk contact.

De Twentse nuchterheid is ons niet vreemd! Thijs Geerdink Advocatenkantoor zal u met raad en daad bijstaan.

advocatenkantoor-sleeswijk-visser-front

Ook voor ondernemers

Ook de  ondernemer is bij Thijs Geerdink Advocatenkantoor aan het goede adres. Voor ondernemers is Thijs Geerdink Advocatenkantoor zeer flexibel inzetbaar, er is geen sprake van een 9 tot 5 mentaliteit. Thijs Geerdink advocatenkantoor begrijpt dat de ondernemer drukbezet is en zal zich daaraan aanpassen.

Thijs Geerdink advocatenkantoor wordt door ondernemers dan ook vaak ingeschakeld als sparringpartner of bij arbeidsgerelateerde problemen.

Ons team

Ons team bestaat uit drie advocaten, twee juristen, een werkstudent en het secretariaat.

Medewerkers

Het secretariaat wordt gerund door Marjolijn, Gerda, Ayla en Sharona. 

Thijs Geerdink

advocaat

Rechtsgebieden:

 • Strafrecht;
 • (Jeugd)strafrecht;
 • Civiel jeugdrecht;
 • WVGGZ en Wdz (voorheen Wet BOPZ);
 • Bestuursrecht (o.a. CBR-zaken);
 • Personen- en familierecht;
 • Algemene rechtspraktijk.
MEER OVER THIJS

Thijs heeft de opleiding MER gevolgd aan de Saxion Hogeschool te Enschede en heeft daarna Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Thijs is op 15 december 1995 beëdigd als advocaat. Thijs heeft gewerkt bij middelgrote advocatenkantoren in de regio en is daarna in Enschede zijn eigen advocatenkantoor gestart. In 2012 verhuisde het kantoor naar de huidige locatie te Borne. Per 1 september 2019 heeft het kantoor ook een vestiging in Nijverdal (gemeente Hellendoorn).

De praktijk van Thijs bestaat voor het overwegende deel uit strafrecht,  (Jeugd) strafrecht en WVGGZ en Wdz zaken (voorheen Wet BOPZ). Daarnaast omvat de praktijk van Thijs personen- en familierecht, bestuursrecht (CBR-zaken) en ‘gewoon’ civiel (overeenkomsten)recht. In al zijn zaken zet Thijs zich ten volle in voor zijn cliënten.

Marieke Hasselo

Marieke Hasselo

advocaat

Rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht;
 • Huurrecht;
 • Arbeidsrecht;
 • Algemene rechtspraktijk.
MEER OVER MARIEKE

“Juridische procedures zijn vaak niet alleen ingewikkeld maar ook erg ingrijpend. De belangen die spelen zijn groot. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten weten wat ze kunnen verwachten en gehoord worden. Door mijn directe en persoonlijke benadering weten cliënten waar ze aan toe zijn, ook het menselijk gevoel wordt niet uit het oog verloren.’’

Marieke volgde haar studie Nederlands recht aan de Universiteit Groningen. Al tijdens haar studietijd zette zij zich in voor laagdrempelige rechtshulp  bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Groningen. Marieke is sinds 2011 werkzaam als advocaat.